Om salongen

Om salongen

Produkterna jag jobbar med

Maria Nila - Hos mig kan du handla produkter från Maria Nila, alla produkter är fria från sulfater och parabener samt 100% veganska.

Wella professionals - Jag använder mig av färger och blekning från Wella. Jag erbjuder även Wellaplex som är en salongsbehandling som bygger upp skadat hår, kontakta gärna mig för mer info.

Hairtalk extensions - Hairtalk är den mest skonsamma metoden på marknaden med ett patenterat tejpsystem som sliter minimalt på håret. Detta gör att hairtalk fungerar utmärkt även för det tunnaste håret utan att det tar skada. Välkommen att boka tid för en gratis konsultation!

Jag som jobbar här

Jag som driver företaget heter Linnéa Harju och har flera års erfarenhet som frisör. Att öppna en egen salong är en dröm jag haft sen jag började min utbildning som frisör på gymnasiet, och 2017 bestämde jag mig för att förverkliga min dröm.

 

Det bästa med yrket är att jag alltid får vara kreativ och att jag får ta fram en frisyr som passar Dig. Jag håller mig ständigt uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna för att få fram det bästa resultatet för just Ditt hår.